Elvis Birthday Party – 8 januari 2004

Elvis’ verjaardag is weer in aantocht, en natuurlijk wordt er weer een grandioos feest georganiseerd. Rogier van Luyken is als geen ander in staat Paradiso op 8 januari af te laden met fantastische artiesten. Uiteraard zullen de belangrijkste, de leden van de TCB Band zijn (zou ik nu wel Ronnie Tutt de hand kunnen schudden??) Glenn Hardin en Jerry Scheff heb ik al persoonlijk ontmoet in Denemarken, James Burton mocht ik op de Meeting van ElvisMatters (België) al persoonlijk gedag zeggen en bedanken voor zijn optreden, maar mijn eigen favoriet, heb ik nog steeds niet te pakken gekregen 😉 

Maar er zijn nog meer gasten. The Elf=Graceband, Frederique Spigt (?) en Rene Shuman uit Nederland en uit Engeland gelukkig Jenson Bloomer weer! Als er eentje kan zingen is hij het wel. Behalve dat hij kan zingen, is hij ook nog eens onwijs aardig en bescheiden. In België wist hij niet wat hij zag, toen ik James Burton voorbij liep en hem, Jenson, om een handtekening vroeg. (niet verklappen hoor, maar ik heb die van James al!) 

Naast de optredens, waar we natuurlijk speciaal voor komen, is er ook de mogelijkheid de Bandleden te ontmoeten (zal wel een hele lange 🙁 rij staan), is er een loterij en de mogelijkheid geld uit te geven in de Elvis Shop. Gelukkig mogen we officieel ook dansen, zonder bodyguards die ons tegenhouden, hè Rogier? Dit alles vanaf 18.00 tot middernacht.

Bovendien krijgt elke bezoeker een gratis officiële BMG promo CD. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 1 november en kosten maar 30 euro!! 

Kaartverkoop via de ticketlijn (0900-3001250), de landelijke postkantoren, AUB-Ticketshop, AUB-Ticketlijn (0900-0191), Get Records en Boudisque.

Rogier, je bent een kanjer, alvast bedankt voor alle inspanning!