Burton  – de eerste 48 uur

 

Ik heb het tunneltje gevonden 🙂 Haha, m’n grote broer kan hier echt niet meer in, maar voor mij past het nog prima! En ik lig nu zó hoog dat mijn vrouwtje het keukentrapje al heeft gepakt, om bij me te kunnen!

 

 

Kiekeboe!

 

 

Shhttt.. ik slaap bijna!

 

  

 

Maar ik doe méér dan alleen maar slapen hoor!

 

Ik ben echt nog kleiner dan het bot van Zita.

Maar zo kunnen jullie wel mooi zien hoe mijn kleuren strakjes gaan worden…. later, als ik groot ben 😛

 

Oh en dit is toch lachen joh! King is dan wel m’n grote broer, maar hij kan soms ook heel onhandig zijn. Z’n bijnaam is Dombo, nou.. dán weet je het wel he? Kijk maar hoe hij zich laat bedotten door mij, hihi

 

 

Last but not least…. zó mooi ben ik dus!

 

 

terug wordt vervolgd

©Loes Raaphorst 05/2010