Burton en King – Mini en Maxi deel 3

 

De opvoeding heeft heel wat ‘voeten in de aarde’, want het is Burton niet af te leren om op de vensterbank te liggen. Nu is dat natuurlijk ook een heerlijk plekje, maar als je goed kijkt, zie je dat mijn plantjes wel heel creatief verpakt zijn. Hij bleef erin graven, én uiteindelijk omgooien, dat het ons al een paar schaakstukken gekost heeft. Voor de vensterbank staat bij ons namelijk een ‘draken’ schaakspel!

 

 

Gelukkig kruipen ze ook heel vaak samen op het kussen van Zita. In dit geval lag King er al en ging Burton gezellig knus bij hem liggen. Wat een verschil he? Maar ik ben nog niet helemaal tevreden, want er is hier nog niet goed te zien hoe groot King wel niet is! Want al is Burton dan inderdaad nog klein, hij is wel gegroeid hoor: het valt alleen niet op, omdat King ook nog steeds groeit, en net iets harder dan Burton 😉

 

 

Lex hield niet van katten…. nou ja, hij zei altijd: “ik zal ze niets doen, maar ik heb er niets mee”. Maar zo langzamerhand hebben de katten-heren hier in huis het hart van mijn brombeer gewonnen hoor! Burton is echt een vrijdoos. Dit ligt het liefste bovenop je, en het maakt hem niet uit wáár dat dan is. Vanochtend lag ie letterlijk óp m’n gezicht te slapen! Maarja… niets kan tegen dat zachte kussentje op wat Lex bij zich heeft he? 😀

 

 

Hier dus dezelfde vensterbank als hierboven op de foto staat, alleen nu mét het besproken schaakspel. Ik wil dus helemaal niet dat King hier op gaat zitten, want het is hartstikke breekbaar. Maar zie hem dát maar eens duidelijk te maken. Misschien heb ik hem toch de verkeerde naam gegeven? Want eerlijk is eerlijk, als ‘Koning’ hoor je wel op het bord thuis natuurlijk!

 

 

En zeg nu zelf: hij is prachtig he? 

 

 

Om nu écht een indruk te krijgen van hoe groot King is, hier het bewijs. 
Zelfs als Zita zit, komt King staand nog boven Zita haar kop uit. 

 

 

De reden van King’s aandacht is trouwens gedroogd spiervlees. 

Zijn ze werkelijk stapel en stapelgek op!

 

 

terug wordt vervolgd

©Loes Raaphorst 06/2010