Cassiel

Cassiel: Heerser over zaterdag, Saturnus en het Zilverwit en Bronzen-Obsidiaan Licht.
De kaart van harmonie, balans en sereniteit.

Cassiel brengt de stralen van licht en schaduw, want in het leven is er altijd een schaduwzijde. Geluk en verdriet, lachen en huilen, positief en negatief. Zonder de een kan de ander niet volledig op waarde worden geschat. Cassiel herinnert ons eraan dat u duisternis kunt veranderen in licht met doorzettingsvermogen en door iedere uitdaging te zien als een nieuwe mogelijkheid. Uit lijden komt ofwel verbittering, die de ziel in een wurggreep houdt, of liefde en mededogen die de ziel ruimte geven en naar sereniteit voeren. 

Misschien hebt u deze kaart gekozen omdat u nu verdriet of zorgen hebt. Cassiel biedt troost in de donkere nacht van de ziel die u terugvoert naar het licht. Zijn kristallen zijn zwarte/witte agaat, sneeuwvlok of gouden obsidiaan. Dit zijn kristallen waarin het licht van de hoop door de duisternis schijnt.

Voor het zoeken van harmonie en evenwicht moet u de tijd nemen om na te denken over innerlijke vrede, om een te zijn met uzelf, de natuur en uw omgeving. We zijn allemaal met elkaar verbonden door het collectieve bewustzijn, ook wel het Kosmische Web genoemd. Cassiel vraagt u om via dit web liefde en mededogen te sturen naar alles en iedereen op aarde. Als u dat doet, zult u het duizendvoudig terugkrijgen en in harmonie zijn met alles wat leeft.