Diablo

Welkom in onze Cattery

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Diablo, trotse Maine Coon dekkater van de Cattery de Dinkelweide. Ondanks dat ik zelf nog volop in mijn puberteit zit, heb ik al voor een aantal nestjes gezorgd. Twee van mijn vorige dames zijn al met pensioen en moest ik dus al misssen. Gelukkig heb ik Lizzy en Merle nog en sinds kort zelfs Miley, op wie ik stiekem heel erg verliefd ben, want oh oh oh wat is deze jongedame een lekker ding!

Ik mag gewoon door het hele huis komen, alle drie de verdiepingen staan tot mijn beschikking en uiteraard heb ik een heerlijke veilige en afgeschermde tuin waar ik met de dames kan lopen dollen. Nee, ik sproei niet, ik ben gewoon een goed opgevoede heer, die weet hoe het hoort! Ik ben een goede vader en heel lief voor mijn jongens en meisjes en voor mij hoeven de kittens niet weg hoor, ik houd wel van een grote familie!

Over familie gesproken: ik heb hier twee blikopeners lopen, die goed te pruimen zijn: niks mis mee, maar mijn allerliefste vriendjes zijn pas 6 en 4 jaar oud. Ik ben stapel op die mensenkinderen en ze mogen alles met mij doen! Trouwens, dat is wel één van de eisen die ik aan mijn harem stel: mensenkinderen zijn heel belangrijk en worden altijd met liefde behandeld!

Er lopen hier ook twee waakhonden rond, super gezellig en heel goed gezelschap: ik zou ze voor geen goud willen missen. Tja, wat kan ik u verder nog vertellen? We zijn allemaal getest, door middel van ons DNA en worden uiteraard goed in de gaten gehouden door de hoofd-blikopener. Ze is paraveterinair van haar vak, oftewel dierenartsassistente, dus qua gezondheid zitten wij hier heel goed.

Diablo, onze dappere dekkaterDiablo’s dames

Lizzy, onze goede moederpoes

Merle, onze toekomst

Miley, onze jongste dame

Voor informatie kunt u mailen catterydedinkelweide@gmail.com

©Loes Raaphorst 05/2020