Chakra Kaarten – spirituele begeleiders naar innerlijke harmonie

Chakra’s (levenswielen) zijn energiecentra die bepalend zijn voor ons lichamelijk, geestelijk en psychisch bewustzijn. Van stuit tot kruin stroomt energie via alle chakra’s door ons lichaam, maar ze kunnen zich ook vernauwen of sluiten, waardoor we uit balans raken. Wie de ’taal’ van de chakra’s verstaat, heeft de sleutel tot herstel in handen. De chakrakaarten van Cees Weteling zijn een probaat middel om te communiceren met de zeven chakra’s. De kaarten vertellen, door middel van diverse associaties, hoe we met de chakra’s vertrouwd kunnen raken, welke signalen zij uitzenden en hoe we die op onszelf kunnen toepassen.

Chakrakaarten bevat:

  • 49 door de auteur beschilderde kaarten van de zeven basischakra’s en hun associaties;

  • 1 overzichtskaart;

  • een boek waarin de betekenis van de kaarten beknopt en helder wordt uiteengezet;

Cees Weteling (Amsterdam, 1943) werd opgeleid tot grafisch ontwerper. Hij maakte carrière in de reclamewereld en beweegt zich als zo’n jaar of twintig op het spirituele vlak. In zijn woonplaats Overveen in hij als chakratherapeut en healer werkzaam. 

   Chakrakaarten
Chakrakaarten
Cees Weteling
bol.com Partner

Naar de kaarten