Char – Innerlijke Wijsheid – leren leven met je intuitie 

2-4 werkdagen 
Paperback | 237 Pagina’s | Spirit | 2005 
ISBN: 9021543206 

  bol.com Partner

Beschrijving:

Na de keiharde bestseller Char, het medium en het prachtige fotoboek Leven opnieuw een hit van Char. Innerlijke wijsheid is een origineel en praktisch zelfhulpboek. Char leert je hoe je intuïtie kunt oefenen totdat ook jijzelf kunt communiceren met de krachten om je heen. In vier eenvoudige stappen legt Char uit hoe met intuïtie, logica en verstand een gelukkiger leven mogelijk is!

Char Margolis is een Amerikaanse vrouw die al meer dan twintig jaar werkt als medium. Ze geeft talloze privé-consulten, maar treedt ook op in tv-programma’s en – achter de schermen – in het kader van politieonderzoeken. zij beschouwt haar gave als haar levensvervulling en noemt zichzelf een ‘leraar namens de engelen’. 

In het kort: 

Char Margolis is een Amerikaanse vrouw die al meer dan twintig jaar werkt als medium. Ze geeft talloze privé-consulten, maar treedt ook op in tv-programma’s en – achter de schermen – in het kader van politieonderzoeken. Zij beschouwt haar gave als haar levensvervulling en noemt zichzelf een ‘leraar namens de engelen’. 

Persoonlijke ervaring:

Char is al een tijdje ‘hot’ in Nederland, toch heb ik pas onlangs met haar kennis gemaakt, zowel via dit boek als door middel van de tv. Ik had wel veel over haar gehoord, maar het was blijkbaar mijn tijd nog niet, want het kon mij niet boeien… tot nu dan 🙂 En wat schertst mijn verbazing, al in het eerste hoofdstuk?? Ze geeft een voorbeeld over een man die zijn geld wel heel makkelijk verdiende: Jan de Vries. Tja, zo heette mijn vader… toeval of niet?

Dit boek heb ik werkelijk in één adem uitgelezen. Nee, het is niet een opsomming van sterke verhalen, geen verslag van haar tv werk en geen hoera verhaal over geesten en overledenen. Het is een heel logisch verhaal over het bestaan én gebruik van intuïtie. Iets wat wij allemaal wel degelijk hebben, maar helaas te weinig gebruiken. Dus zoek je nog een leuk cadeau voor iemand voor Sinterklaas, dit is een absolute aanrader!

bol.com Partner

©Loes Raaphorst 11/2005