Charlie: ik heb het niet gedroomd… hij is er écht!

Onze eerste nacht is een feit. Lex en Charlie hebben heerlijk geslapen en ik heb heerlijk gewaakt. Charlie heeft de hele nacht op m’n borst, tegen m’n kin aan gelegen. Af en toe lekker liggen spinnen, maar de meeste tijd echt heel diep geslapen. Het was gisteren natuurlijk ook best een hele drukke dag voor de kleine man. Ik was doodsbang om in slaap te vallen en per ongeluk misschien bovenop hem te gaan liggen, of dat Charlie zelf van het bed af zou vallen. Toen vanochend Lex’ wekker afging, kwam de kleine man ook overeind. Hij sprong over mijn arm, liep naar de rand van het bed… en sprong er rustig vanaf en huppelde Lex achterna richting keuken! Ik heb me dus voor niets zorgen gemaakt! In de keuken liep hij meteen richting etensbak en ging zitten eten. Behalve zijn eigen kittenbrokjes, propt hij ook af en toe een grote Maine Coon brok in z’n bekkie en al moet hij dat ding 3 keer laten vallen om doormidden te bijten… alles gaat op!

Gisteravond heb ik ook de drinkfontein laten zien, maar hij is er nog te klein voor. 
Geen probleem, meteen een eigen waterbakje voor hem neergezet. 
Maar, Charlie maakt er geen probleem van: hij heeft blijkbaar de kunst afgekeken 
en staat inmiddels ook gewoon op de teentjes van zijn achterpootjes, 
keurig uit de fontein te drinken! Wat een mentaliteit heeft dit beestje zeg!! Enorm!!!
Het speelgoed is ook al ontdekt!
De ukkepuk is lekker bezig!

Whoops… een muis!!!

  Guercio komt ook gezellig spelen!

 

  

Kijk nou toch eens wat een vertrouwen er weer uit die lieve oogjes straalt!
Hij is misschien nog niet uit de kluiten gewassen, aan zijn ego mankeert niets!

Guercio, je zit voor gek met die tong uit je bek: doe normaal man!

Alle katten hebben zo hun eigen gewoontes en eigenaardigheden. Zo weet iedereen die wel eens voor Burton gezorgd heeft, tijdens mijn vakantie, dat Burton een clown is. Burton doet altijd gek en alles om aandacht te trekken. Bij voorkeur op momenten en plaatsen als het niet zo heel goed uitkomt. Niets is leuker om midden in het looppad, vlak voor je voeten, je op je zij te laten vallen en dan uitdagend heen en weer op je rug te rollen. En wat denk je???? Precies, behalve de kleur van Burton, heeft hij ook deze gekkigheid van Burton. Charlie laat zich steeds vlak voor onze voeten op z’n zij vallen en gaat dan liggen rollen, met de bedoeling dat je dus dubbelgevouwen naar voren gebogen hem over zijn buikje moet aaien!

 

Kijk eens wat een plaatje!!!
Oh ik ben zo verliefd op hem!!!

Vandaag is ook het eerste kraambezoek langs geweest. 
Suzanne, mijn lieve dochter, die mij vorige week zo lief kwam troosten, 
kwam nu ook als eerste meteen m’n nieuwe vriendje bekijken! 

Volgens mij zit het wel goed tussen die twee!

 

Vervolg

 

©Loes Raaphorst 03/2019