Chi Silk Infusion – Haarverzorging

 

 

Dit is een ultieme verzorging voor ieder haartype en kan zowel op nat als op droog haar worden gebruikt. De zijde trekt in je haar maar geeft ook een beschermend laagje rondom het haar, dit zorgt voor optimale glans en bescherming. Als voeding en bescherming tegen invloeden van warmteapparaten en van buitenaf kan deze zijde gebruikt worden op droog haar.

Gebruik: Voor makkelijk doorkambaar haar verdeel je een kleine hoeveelheid in nat haar, begin bij de punten en daarna verdelen over de gehele lengte. Niet uitspoelen!

Resultaat: Je haar word zacht en glanzend. Is handelbaar zonder stapeling van producten. Het haar word beter doorkambaar.

Farouk CHI Silk Infusion is een zijde haar verzorger en beschermer, speciaal voor krul en kroes haar.

Deze zijde verzorger speciaal ontwikkeld voor het CHI gebeuren ook voor klanten wie de CHI Iron’s en CHI Föhn’s gebruiken om uw haar nog intensiever te beschermen en verzorgen. Grote intensievere zijde moleculen verzorgen uw haar beter. Zeer goed te gebruiken voor de CHI tools.

CHI Silk Infusion

 

CHI Silk Infusion geeft het beste resultaat in combinatie met andere producten uit de CHI Transformation System lijn. Deze weldadige leave-in behandeling is verrijkt met pure zijde extracten en heeft een cationische hydraterende werking. De toevoeging van tarwe en soja proteinen maakt het haar zacht en veerkrachtig. Na behandeling is het haar makkelijk in model te brengen en de ingredienten zorgen voor een natuurlijke glans, zonder het haar te verzwaren. CHI Silk Infusion is niet op dieren getest.

Persoonlijke Noot:

 

Ik houd van lang haar, maar net als bij iedereen uit het nooit naar de kapper gaan, in mega dode punten, en ziet het er al snel heel onverzorgd uit. Echt járen geleden, ik ben namelijk al ruim twintig jaar niet meer bij een kapper geweest, adviseerde een kapster mij een perfect product: pure zijde om in mijn haar te smeren. Kostbaar goedje trouwens, dus toen ik krap bij kas kwam te zitten, kon ik dat echt niet meer gebruiken. Inmiddels zijn we dus jaren verder, is mijn haar echt flink gegroeid en is goede haarverzorging dus wel belangrijk. Ik heb namelijk krullend haar van mijzelf en als ik in de regen loop, (of mist) dan ‘groeit’ het tot een soort Tina Turner Pruik met een Bad Hair Day. Bovendien blondeer ik mijn haren ook al zo’n 25 jaar, dus ik ging weer op zoek naar een goed product. 

 

Toevallig kreeg ik een proefpakketje voor mijn verjaardag (inmiddels al bijna een half jaar geleden) en ben ik de Silk Infusion dus weer gaan gebruiken en ik ben laaiend enthousiast! Dit is hetzelfde product wat ik vroeger gebruikte, alleen onder een andere naam! Het ruikt fantastisch, wordt helemaal opgenomen door mijn haar, en ik hoef er verder helemaal niets meer aan te doen. Na het douchen borstel ik mijn haar helemaal steil, doe de grootte van een 1 euro munt in de palm van mijn handen en verdeel dat over mijn haren. En terwijl het opdroogt, springen de pijpekrullen er spontaan weer in! Met het kleine flesje van 50 ml doe ik nu al 5 maanden en het is nog lang niet leeg. Ik heb nu een 350 ml fles besteld voor 34 euro incl. verzendkosten. Ik ga ervan uit dat ik daar jaren mee zal doen 😉 Niet slecht voor iemand die nooit naar de kapper gaat en toch mooi lang haar wil hebben toch?

 

©Loes Raaphorst 11/2012