bol.com Partnerbol.com Partner

Contact maken met de OverzijdeRosemary Altea

2-3 werkdagen 
Paperback | 282 Pagina’s | De Boekerij | 2005 
ISBN: 9022541282 

  bol.com Partner

Beschrijving:

Als spirituele wezens die een menselijke ervaring beleven, komen we allemaal op de wereld met fantastische gaven. We kunnen luisteren naar onze intuïtie. We kunnen contact maken met de onzichtbare wereld om ons heen. We kunnen energie gebruiken om onszelf en anderen te helen.

Helaas gebeurt het weleens dat we deze gaven niet ontwikkelen of dat ze geblokkeerd raken door onplezierige gebeurtenissen in ons leven. Soms hebben we een leraar nodig om ons de weg te wijzen.

Rosemary Altea is al vele jaren zo’n leraar en ze heeft duizenden mensen de weg gewezen naar de talenten en krachten die ze in zichzelf kunnen ontwikkelen. Contact maken met de overzijde geeft informatie over hoe we het stressniveau van ons leven kunnen verminderen, hoe we vrede kunnen ervaren, hoe we onze energie kunnen opbouwen en vooral: hoe we meer en meer kunnen vertrouwen op ons ‘zesde zintuig’.

En de belangrijkste les van allemaal is… voordat we contact kunnen maken met de overzijde, moeten we eerst contact leren maken met onszelf. 

Persoonlijke ervaring:

De titel trok mij heel erg; wie wil nu niet contact maken met de overzijde? Als zodanig is de titel wel een beetje misleidend, want de engelen, gidsen en overleden dierbaren staan echt niet meteen aan de deur te kloppen om binnengelaten te worden. Het is veel meer een boek om allereerst jezelf eens goed te leren kennen. Er staan oefeningen in, niet allemaal uniek, want iemand met een beetje leeservaring op dit gebied zal het grootste aantal meditatieve oefeningen en visualisaties al eens eerder hebben gelezen. Waarom dan toch dit boek? Heel eenvoudig, Rosemary Altea schrijft fantastisch! Ze is in staat om je het gevoel te geven dat ze alleen voor jou schrijft. Alsof ze het op dat moment aan jou vertelt… Opmerkingen zoals: hmmm, ik zeg niets meer, lees het zelf maar, komen regelmatig voor en zorgen ervoor dat je heel ontspannen gevoel krijgt. Zonder meer een aanrader! 

 

©Loes Raaphorst 08/2005