Counseling – Gesprekstherapie – Jouwbalans.nl

Door allerlei ervaringen en gebeurtenissen in mijn leven ben ik een ervaringsdeskundige tegen wil en dank geworden, waardoor ik besloten heb gesprekstherapeute te worden. Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan zover: ik heb mijn diploma gesprekstherapie / counseling behaald en mag mijzelf dus gesprekstherapeute en counselor noemen. Ik zal mijn uiterste best doen een ieder die mijn hulp vraagt zo goed mogelijk te helpen, op het gebied van:

 • Verdriet
 • Angsten
 • Depressie
 • Rouwverwerking
 • Opvoedingsproblemen
 • Relatieproblemen
 • Geloofsproblemen
 • Omgaan met kanker
 • Agressie binnen het huwelijk
 • Omgaan met alcoholisten
 • Scheiding
 • ADHD bij kinderen
 • Burnout
 • Depressie
 • Familieproblemen
 • HSP
 • Slapeloosheid
 • Affirmaties 
 • Fibromyalgie

Zit je niet lekker in je vel of kun je de balans tussen stress en ontspanning niet meer vinden, of wil je gewoon eens de mening van een ander horen, kies dan uit de vele mogelijkheden om ondersteund te worden.

Mijn manier van werken is een hele persoonlijke. Ik kijk absoluut naar jouw gehele persoonlijkheid. Het is de bedoeling dat we samen tot oplossingen komen, die bij jouw eigen situatie passen en waar jij je prettig bij voelt.

Het is mogelijk om op locatie, dus gewoon bij u thuis, een afspraak te maken, zodat we in uw eigen vertrouwde omgeving over uw probleem kunnen praten, uiteraard alleen in de omgeving van Den Haag.

Natuurlijk is het ook mogelijk om naar de praktijk te komen, die gelegen is in het centrum van Den Haag, welke goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Bovendien is het mogelijk om ondersteuning via e-mail te krijgen. Deze manier van counseling spreekt veel mensen aan, omdat men op elk willekeurig moment ‘het gesprek’ aan kan gaan en de problemen op een rijtje kunt zetten.

Het is ook een voordeel dat je alles ‘op papier’ hebt staan en het dus regelmatig nog terug kunt lezen, zo vaak je maar wilt. 

Voor meer informatie:

info@jouwbalans.nl of Tel: 06 45 10 80 12 op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur.

 ©Loes Raaphorst 03/2006