Das – Agressiviteit

Das…
   Das…
      Das…

Gebruik je innerlijke kracht
om je doelen te bereiken.
In je ziel daar huist je macht.

Das is gemeen en valt op buitengewoon agressieve manier aan. Das is snel kwaad en slaat nog sneller zijn klauwen uit. De kracht van Das bestaat uit agressiviteit en de bereidheid om te vechten voor wat hij wil.

Alleen al de gedachte aan Das doet andere dieren op de vlucht slaan. Net als bij Stinkdier het geval is, snelt de reputatie van Das hem vooruit: zijn vlijmscherpe hoektanden zullen minder agressieve tegenstanders aan reepjes rijten.

Das is de kracht van menige machtige heelster, want Das is tevens de bewaker van geneeskrachtige wortels. Das ziet de wortels van alle helende kruiden van Moeder Aarde in zijn hol hangen. Deze wortels vormen een sleutel tot agressieve heling.

Wortels kunnen negatieve energie in de Aarde gronden door toe te staan dat ziekte via een lichaam de grond in gaat als neutrale energie. Mensen met de Kracht van Das reageren snel in crisissituaties en raken niet in paniek.

Als Das een gedeelte van je kracht is, zul je snel je gevoelens uiten, zonder je om de gevolgen te bekommeren. Mensen met de kracht van Das staan er vaak op om zelf de bal in het doel te schoppen. Deze houding maakt hen echter niet erg populair bij hun ploeggenoten. 

De kracht van Das kan ook wijzen op de agressieve heler die de moed heeft ongebruikelijke methoden toe te passen om genezing af te dwingen. Das is bereid vol te houden, net zoals de moeder die dagenlang een ziek kind verzorgt.

Mensen met de kracht van Das kunnen venijnige roddelaars zijn. Als ze uit hun evenwicht wijn, hebben ze vaak zeer lange tenen. Je kunt er zeker van zijn, dat mensen met de kracht van Das agressief genoeg zijn om de top van het arbeidsterrein van hun keuze te bereiken. Ze geven immers nooit op! Ze zijn ook de beste heelmeesters, omdat ze geen enkele methode zullen uitsluiten om genezing te bereiken en omdat ze de zeer ernstig zieken nooit zullen opgeven.

Een Dasmens is vaak de ‘baas’ en degene die door iedereen wordt gevreesd. Dezelfde baas zal vast en zeker welk bedrijf dan ook laten floreren. Das krijgt het karwei voor elkaar. De zekerheid van Das is een bron van kracht.

Als Das zich vandaag in je kaarten heeft gedrongen, kan hij je vertellen dat je niet hard genoeg geprobeerd hebt een bepaald doel te bereiken. Das vraagt je hoe lang je denkt te blijven zitten wachten totdat de wereld je het geluk komt thuisbezorgen.

Bij deze kracht is het van belang dat je agressief genoeg wordt om iets aan de huidige stand van zaken te doen. Das leert je om op creatieve manier kwaad te worden en te zeggen: ‘Ik pik het niet langer.’ Als de woede voorbij is, moet je je oog op het doel gericht houden. Sla acht op het helende proces terwijl je deze gevoelens tot uitdrukking brengt.

Wees agressief, maar snijdt anderen in je agressie niet aan reepjes – dat is te veel agressie. Wend je woede aan om te stoppen met rondlummelen, zodat je door apathie veroorzaakte bedruktheid tot het verleden gaat behoren. De kracht van Das is zeer sterk als hij wordt gebruikt voor zelfverbetering.

Denk eraan dat Das een tijd zou kunnen voorspellen, waarin je je helende vermogens kunt gebruiken om vooruit te komen in het leven. Heel jezelf door op agressieve wijze de versperringen om te gooien die je groei belemmeren. Gooi alle ballast overboord en maak gebruik van de agressiviteit van Das om nieuwe niveaus van uitdrukking te vinden. Gebruik al doende de helende wortels van Das om gegrond en bij jezelf te blijven.