De Kristalrivier

Als we in onszelf geloven, kunnen we tegen de stroom van de rivier in – om er ineens achter te komen dat de rivier toch onze kant op stroomt. Op dat moment van inzicht verandert de rivier zijn loop. Mijn kristalrivier heeft een fantastische begroeiing en zilveren oevers – de kleur van verlichting. De groentinten staan voor kalmte en natuur. De Aventurien stenen genezen en inspireren ons en de heldere Kwarts biedt bescherming en steun. In de rechterbovenhoek staat een ster die doelgerichtheid aanmoedigt. Dit is onze bestemming – een mystiek lichtschijnsel dat onze reis een doel geeft. 

Aventurien helpt je een weg vrij te maken om je bestemming te bereiken, door de loop van de rivier te volgen naar je leidende ster. Heldere Kwarts beschermt je en verdiept je meditatie.

Mediteren over je Lotsbestemming

  1. Je staat op de oever van een zwellende rivier en je weet dat je erin moet duiken om aan je zware reis tegen de stroom in te beginnen. In de verte staat een ster – het doel van je zelfverwezenlijking, het bereiken van je bestemming. Je voelt dat je bestemming je zowel roept als inspireert.

  2. Leg de groene Aventurienen tussen de lage heuveltjes aan de oever. Je voelt dat hun energie je zorgen wegspoelt en je inspireert tot een nieuwe richting. Tegelijkertijd versterken ze je lichaam en geven je ene gevoel van welbevinden.

  3. Leg nu de heldere Kwarts in het water om je gedachten te verhelderen en je een mantel van bescherming te bieden. Door te baden in de schitterend witte gloed van de heldere kwarts voel je dat je meditatie zich verdiept.

  4. Zet de eerste stappen in de rivier en ga tegen de stroom in. Omdat je je lotsbestemming vervult, is dit gemakkelijker dan je had gedacht. Het voelt alsof je zoetjes met de stroom meedrijft. De loop van de rivier is door het inzicht in jezelf gekeerd.