De originele heilige Symbolen

De originele heilige Symbolen.
De kaart van het fysieke lichaam: het Lagere Zelf of wortel, heiligbeen en zonnevlechtchakra.

Deze symbolen maken deel uit van de heilige meetkunde. Men zegt dat dit de eerste symbolen zijn die meer dan 25000 jaar geleden door priesters aan de mens zijn onderwezen. Op één niveau vertegenwoordigen ze de Zon (cirkel: de Ene God), Aarde (vierkant: Moeder Aarde) en Vuur (driehoek: de Wil); op een ander niveau symboliseren ze het wortel (karmozijnrood), het heiligbeen (feloranje) en het zonnevlechtchakra (felgeel). Dit zijn de chakra’s van het Lagere (materiele en fysieke) Zelf.

Deze kaart betekent dat u zich zorgen maakt over uw gezondheid, met de nadruk op de fysieke en emotionele aspecten van deze speciale chakra’s U moet die problemen eerst oplossen voordat u verder kunt naar het hart en daarna naar uw Hogere Zelf. Concentreer u met de Engelen op het helen en in evenwicht brengen van uw energie in deze chakra’s Camael helpt u met zaken betreffende veiligheid en lichaamskracht (wortel), Uriel met creativiteit en seksualiteit (heiligbeen), Rafaël met de spijsvertering, eetstoornissen (zonnevlecht) of uw gezondheid in het algemeen, en Phuel met uw emotionele welzijn. 

Als u dit allemaal achter de rug hebt, kunt u uw spirituele aandacht richten op uw hart. De Engelen adviseren u zoveel tijd te nemen als u nodig hebt – want u bent gisteren, vandaag en morgen.