Directe Hulplijn – telefonisch

In mijn praktijk merk ik steeds vaker dat mensen behoefte hebben aan een luisterend oor, hulp en aandacht. Helaas hebben de meeste hulpverleners een enorme wachtlijst. Telefonisch contact met een (ervarings) deskundige kan dan uitkomst bieden. 

Heb jij behoefte aan zo een sessie, dan kun je mij mailen. Elk mailtje wordt direct gelezen en je krijgt zo snel mogelijk antwoord met mijn telefoonnummer. We maken dan een afspraak voor een iets later tijdstip. Het tarief is 15 euro per half uur. 

Natuurlijk kan ik niet 1-2-3 jouw problemen oplossen, maar ik kan je mogelijk wel inzicht geven, of advies en tips, of de weg wijzen naar meer hulp. Vaak blijkt echter dat het ventileren al ruimte geeft. Dus mail me als je denkt dat een luisterend oor kan helpen! Ik wil er graag voor je zijn!

loesje@loesje.info 

]]>

©Loes Raaphorst 09/2006