Dolende zielen worden gered – Loes van Loon

2 werkdagen
Paperback | 426 Pagina’s | Uitgeverij Petiet 
ISBN10: 9075636687 | ISBN13: 9789075636680 

 bol.com Partner

Persoonlijke ervaring:

Door licht verbonden, Wij zijn allen op weg naar de Vervolmaking, In Liefde zal men wederkeren, U wordt gedragen door onze liefde zijn de eerste vier boeken van Hebenes en Loes van Loon. Deze boeken geven stap voor stap duidelijkheid over het leven aan gene zijde. Dit vijfde boek bestaat eigenlijk uit allemaal korte verhalen over het verlichtende werk van Hebenes en gidsen in het algemeen. Loes wordt regelmatig ‘meegenomen’ naar Boven om hier ook haar steentje aan bij te dragen. Het is zó bijzonder om dit te mogen lezen! Echter, het is wel van belang om de boeken op volgorde te lezen, want Hebenes noemt het niet voor niets de 5e klas 😉 

Fragment

Beschrijving:

Dit vijfde boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes heeft als centraal thema die zielen die ‘verloren’ lijken, maar vooral zich verloren voelen of geen notie hebben van hun stilstand.

Ze zijn niet verloren of verdwaald, want hun gids weet immers waar ze zijn. Hun psyche is echter in de war; ze verkeren buiten de werkelijkheid en kunnen daardoor niet verder gaan. En het is een misverstand dat wij vanaf deze kant van de sluier iets voor deze zielen kunnen ‘willen’ waar ze zelf – ze hebben immers een vrije wil – nog niet aan toe zijn.

Hebenes voert zijn medium Loes langs een groot aantal zielen die astraal in dergelijke nood verkeren. Ze worden regelmatig bezocht door bijzondere werkers die trachten deze zielen te begeleiden naar hun bewustwording. Dat vergt veel geduld, belangeloze inzet en onbaatzuchtige liefde. Voor het medium Loes was dit vijfde boek een ‘vermoeiende’ maar dankbare reis, waarbij haar Hollandse nuchterheid en humor soms haar enige houvast waren.

Hoewel de titel ‘Dolende zielen worden gered’ misschien anders suggereert, is het uiteindelijk de ziel zelf die besluit uit zijn/haar situatie te stappen, uit dat vastgelopen en verwrongen beeld van de werkelijkheid, en zichzelf bevrijdt uit de illusie, om verder te groeien in vrijheid.

 bol.com Partner

Interview – Loes van Loon

©Loes Raaphorst 02/2008