Dolfijn – Manna

Dolfijn…
Adem met mij.
Adem van het Goddelijke,
manna van het Universum.
In Eenheid omstrengelen wij elkaar.

Dolfijn spreekt tegen ons over de levensadem, het enige waar de mens slechts een paar minuten buiten kan. We kunnen dagen zonder water en voedsel, maar zuurstof is onze werkelijke voedingsbron. In de adem ontmoeten we het ritme van de energie die door al het leven wordt uitgestraald. Door de snelheid of het ritme van onze adem te veranderen, kunnen we contact maken met elke andere levensvorm of elk ander schepsel. Dit is een heel gemakkelijke manier om verbinding te krijgen met zowel goddelijke energie afkomstig van Grote Geest, als met je eigen persoonlijke ritmen. 

Dolfijn bewaakt de heilige levensadem en leert ons hoe we emoties kunnen loslaten door als Dolfijn te ademen. Dolfijn schept ritme. Dolfijn ademt in alvorens onder water te duiken. Onder water houdt Dolfijn de adem in. Als hij weer bovenkomt, blaast hij zijn adem uit met het geluid van een knallende kurk. Wij kunnen van deze techniek gebruik maken om een einde te maken aan onze spanningen en om complete ontspanning te bereiken. Het is goed deze oefening te doen voordat je de stilte binnengaat.

Manna is levenskracht. Manna is aanwezig in elk atoom, het is het wezen van Grote Geest. Dolfijn leeft ons om levensmanna door middel van onze adem te gebruiken. Het geeft nieuw leven aan elke cel en elk orgaan en breekt de grenzen en dimensies van de stoffelijke werkelijkheid af, zodat we de Droomtijd kunnen binnengaan.

Op een dag bereisde Dolfijn de oceanen, terwijl Grootmoeder Maan bezig was het patroon van de getijden te weven. Grootmoeder Maan vroeg Dolfijn haar ritmen over te nemen, zodat hij zijn vrouwelijke kant zou kunnen openstellen voor haar zilverachtige licht. Dolfijn begon te zwemmen op het ritme waarmee zij haar getijden weefde, en leerde op een nieuwe manier te ademen. Toen Dolfijn doorging met dit nieuwe ritme, trad hij de Droomtijd binnen. Deze realiteit was nieuw en heel anders dan de zeeën die hij tot nu toe had gekend.

Dolfijn kwam tot de ontdekking dat er onderwater-steden bestaan in de Droomtijd. Bovendien kreeg hij het geschenk van de oorspronkelijke taal. Deze nieuwe taal was de geluidstaal, die door Spin vanuit de Grote Sternatie werd overgebracht. Dolfijn leerde dat alle communicatie bestaat uit patroon en ritme en dat het nieuwe aspect van communicatie geluid is; hij gebruikt dit oorspronkelijke patroon tot op de dag van vandaag. 

Dolfijn keerde terug naar de oceaan van de Grote Moeder. Hij was zeer verdrietig, totdat walvis langs zwom en Dolfijn vertelde dat deze de boodschapper van de bewoners van de Droomtijd zou kunnen worden. Hij hoefde hiervoor alleen maar het ritme te voelen en de ademhaling te gebruiken. Dolfijn kreeg een nieuwe baan. Hij werd de drager van de boodschappen van onze vooruitgang. De bewoners van de Droomtijd waren nieuwsgierig naar de Kinderen van de Aarde; ze wilden dat we zodanig zouden groeien dat we één zouden worden met Grote Geest. Dolfijn moest de verbindingsschakel zijn.

Als Dolfijn vandaag de golven in je kaarten heeft doen schuimen en aan je verschenen is, zul je ene verbindingsschakel worden tussen een oplossing voor de Kinderen van de Aarde. Dit kan het moment zijn waarop je de handen ineen moet slaan met Grote Geest en antwoorden met brengen op je eigen vragen of op die van anderen. Bovendien kan dit de tijd zijn van communicatie met de ritmen van de natuur. Je krijgt een waarschuwing dat je moet denken om je lichaamsritmen en om de energiepatronen waarmee de Schepper je voedt. Doe Dolfijn na, geniet van de golven van gelach en verspreid vreugde in de wereld. Adem diep en ervaar de manna die met gulle hand wordt gegeven. Gooi bestaande hindernissen omver en maak contact met de Droomtijd of de Grote Sternatie. Weet dat we allen heel zijn in de ogen van de Altijd-levende Ene.