De Dolfijn Methode – de vijf levenslessen van dolfijnen – S. Schott & J. Weiss

2-3 werkdagen 
Paperback | 125 Pagina’s | Uitgeverij Panta Rhei | 2005
ISBN: 9076771642

 bol.com Partner

Beschrijving:

Talrijke verhalen en citaten illustreren de verbazingwekkende feiten over de wijsheid van dolfijnen. Op basis van het sociaal gedrag van dolfijnen formuleren de auteurs vijf fundamentele levenswijsheden die voor de toekomst van de mensheid van groot belang zijn. Dankzij deze wijsheden kan iedereen ook in zijn persoonlijk leven meer succes, meer energie en meer levensvreugde verkrijgen, en hebben onze kinderen uitzicht op een betere toekomst. 

Persoonlijke ervaring:

Na inmiddels al de nodige boeken op esoterisch gebied gelezen te hebben, stond er voor mij niets nieuws in dit boekje. Toch heb ik het met heel veel plezier gelezen. Want al kan ik niet zwemmen, dolfijnen hebben wel een enorme aantrekkingskracht op mij. De verhalen over verschillende ervaringen die men heeft gehad met deze schitterende dieren zijn stuk voor stuk heel ontroerend om te lezen. 

 bol.com Partner

©Loes Raaphorst 09/2005