Crony – Let op je woorden

Als je hart eens heel ver kon horen.
Als de geur van de roos
die ik voor je geplukt heb,
eens zo dicht bij je kon komen,
dat die je omarmen kan.
En als je ogen eens door haar schittering
konden worden aangestoken.
Kan ik met woorden haar schoonheid beschrijven
en jou die brengen – om het je te geven?

Je gedachten zouden duidelijk en bewust de woorden moeten kiezen, die je gebruiken wilt, want deze zijn een manifestatie van je gedachte-energie. Zij zijn de dragers waardoor een gedachte zich manifesteert. En hoe meer je je concentreert, hoe sterker die energie is. Moge je wilskracht uit je hart komen, zodat dat wat je zegt niet heftig overstroomt, zoals een rivier bij hoog water. Hoog water van emoties, woede of de impulsiviteit van gevoelens die je gewend bent. Laat je woorden, als het kan, een omarming zijn van de ziel, en de liefde en waarheid overbrengen die je in je hart draagt.