Elfen Orakel – boodschappen uit het rijk van de natuurgeesten

Het boek bij het Elfen-Orakelspel, dat de wereld onthult van de natuurgeesten! Het bevat beschrijvingen van de toverachtige, grappige, soms brutale kaarten, vanwaar 55 ondeugende natuurgeesten de wereld in kijken. Deze kleine wezentjes zijn allerliefst. Iedereen die ze ziet zal ze onmiddellijk in zijn hart sluiten. 
Het boek vertelt over de herkomst van deze natuurwezens, hun land van herkomst en wanneer ze voor het eerst door mensen zijn waargenomen. Dan volgt een beschrijving van wat hun taak is, en tenslotte heeft elk van deze lichthartige schepsels een boodschap voor de mensenwereld. De lezer zal verbluft staan over de diepe wijsheid en de roerende poëzie, die verborgen ligt in de boodschappen van de elfen, de feeën en de dwergen. 
Zij zorgen niet alleen voor de groei en de vormgeving van het mineralen- en het plantenrijk, maar zij staan ook in een speciale relatie tot de wereld van de mensen. De opmerkzame lezer zal snel inzien, wat er nodig is voor een vruchtbare samenwerking met de  wereld van de natuurgeesten. Zo ontstaat er een dieper bewustzijn en begrip van de verschillende ontwikkelingsgebieden van het leven en het universum. 

Een inspirerend en diepzinnig boek, dat op unieke wijze wijsheid, humor en poëzie verenigt en veel onthult over de wereld van de elfen, feeën en dwergen, dat tot nu toe onbekend was, van Tiziana Mattera. Koppenhol Uitgeverij B.V. 
ISBN 90-73140-78-1

Een betoverend, geestig en ondeugend kaartspel. Van de kaarten kijken 55 schalkse natuurgeesten de wereld in. De kleine kereltjes zijn allerliefst. Iedereen die ze ziet zal ze onmiddellijk in zijn hart sluiten. Elk van deze lichthartige wezentjes heeft een boodschap voor de mensenwereld, een boodschap die helpt en inspireert…
Een verrukkelijk spel, dat op unieke wijze humor, wijsheid en poëzie in zich verenigt. Een geestige set kaarten en een boek dat veel over de onbekende wereld van de elfen en dwergen onthult. ISBN 90-73140-73-0

  bol.com Partner

Als set verkrijgbaar onder ISBN 90-73140-79-x

Elfenkaarten