Elixer 7,9 – Yves Rocher

 

 

Zoals de meeste mensen die mij een beetje kennen wel weten, heb ik een flink aantal jaren in de directe verkoop bij een cosmeticabedrijf gewerkt. Daar heb ik veel geleerd over de werking van de huid en van goede verzorgingsproducten. En al houd ik me tegenwoordig meer met de binnenkant van vrouwen bezig, het oog wil ook wat 😉 Er een beetje lekker blijven zien willen we allemaal wel. Oók vrouwen van een ‘zekere leeftijd’. Dus ik was aangenaam verrast toen ik dit product op een beautyblog voorbij zag komen.

 

Cure Solutions Elixir 7.9 Jeugdigheidsversterker

 

2 keer meer jeugdige uitstraling. Een verzorging die de anti-verouderingswerking van al uw andere verzorgingsproducten verdubbelt! ELIXIR 7.9 is verrijkt met werkzame extracten van 7 verschillende planten en is bekroond met maar liefst 9 anti-verouderingspatenten. Eén druppel van dit krachtige concentraat is al voldoende om uw huid een jeugdigere uitstraling te geven. Gebruik ELIXIR 7.9 een maand lang tweemaal daags (’s ochtends en ’s avonds) onder uw gebruikelijke dag- en nachtcrème. Ook kunt u het serum 2 of 3 keer per jaar gebruiken als kuur gedurende een maand. Het effect van ELIXIR 7.9 is een verdubbeling van gladstrijken van rimpels, verfijning van de huidstructuur, vernieuwing van de opperhuid, stevigheid van de huid, stralende teint, verbetering van de huiddichtheid, vitalere huid, bescherming van de huid tegen vrije radicalen en bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het product is geschikt voor alle huidtypen. Formule bevat geen parabenen.

 

Yves Rocher heb ik jaren geassocieerd met mijn moeder, en als ik op één iemand niet wil lijken is het wel op haar, dus ik was nog wat voorzichtig. Maarja, toen ik de ‘bijsluiter’ las:  hyaluronzuur, collageen.. etc werd ik daar toch wel heel erg hebberig door! Hyaluronzuur is namelijk een heel goed stofje. Het is in staat om helemaal door de huidlagen heen te trekken, naar de laag waar de celdeling plaats vind en daar de ruimte tussen de cellen te vullen met zuurstof. Waar meer zuurtstof komt, komt dus ruimte, waardoor alle navolgende stoffen beter hun werk kunnen doen. 

 

Nu wordt er dus gezegd dat het als een kuurtje gebruikt kan worden, wat uiteraard kan, maar ik gebruik het nu al ruim 3 maanden elke dag, zowel ’s ochtends als ’s avonds onder mijn normale huidverzorging en het flesje is nog niet eens leeg! Het is dus heel zuinig in gebruik en als je een beetje op de aanbiedingen bij Yves Rocher let, kun je dit echt heel voordelig inslaan! Het voelt echt heerlijk aan, ruikt heel fris en lekker, en doet echt wat er beloofd wordt. 

 

Inmiddels ben ik ook de dag/nachtcreme van deze lijn gaan gebruiken en het masker: kortom Yves Rocher is helemaal niet meer oubollig en is echt met de tijd meegegaan!

©Loes Raaphorst 11/2012