Elvis Quiz

Lex, ja ‘mijn’ Lex, heeft voor een Amerikaanse website een Elvis quiz gemaakt. Dit werd hem gevraagd omdat het alweer 30 jaar geleden is dat Elvis gestorven is. The King is echter nog heel erg levend voor fans en muziekliefhebbers. 

Hoeveel weet jij nu eigenlijk over The King of Rock ’n Roll? Wist je dat hij een tweelingbroer had? Weet je misschien nog dat President Nixon een keer spontaan opgezocht heeft? En weet je als geen ander dat Elvis werkelijk nóóit een toegift heeft gegeven?

De vragen variëren van makkelijk naar heel moeilijk: iedereen met een beetje muziekkennis kan de makkelijke beantwoorden, maar alleen de echte die-hard Elvis fan zal de moeilijke vragen goed hebben.

Probeer het zelf maar eens! Je moet wel je score zelf bijhouden, want dat is niet ingebouwd. Klik maar op de banner en kijk hoe het met jouw kennis is gesteld.

 ]]>

©Loes Raaphorst 08/2007