Elvis The Concert – 2e Concert in Amsterdam!!!

Dankzij mijn goede vrienden van ElvisNews.com kan ik iedereen vertellen dat er een TWEEDE concert komt op Zondag 8 Juni 2003, en wel in de Heineken Music Hall in Amsterdam!

The Concert gepland op 3 Juni 2003 in Ahoy is al een tijdje uitverkocht, maar omdat het evenement in Wenen niet door gaat, worden wij Nederlandse fans getrakteerd op een 2e concert!

De kaartverkoop start op 8 Maart a.s. Dus mocht je nog geen kaarten hebben voor Ahoy, is dit je kans de TCB-band in actie te zien, samen met Elvis op het witte doek! 

Update 07.03.2003:

Het ziet er naar uit dat het concert in Amsterdam nog specialer, mooier en beter wordt dan we eerder hebben meegemaakt. Voor het eerst (en volgens insiders ook voor het laatst) wordt dit een ‘staand’ concert. Er zullen wel stoelen zijn achter in de zaal (zoals in Ahoy), maar verder zal er dus alle mogelijkheid zijn om te dansen tot we er bij neer vallen. 😉

Dus ren naar het postkantoor, ticketservice of grenswisselkantoor voor een kaartje voor slechts 37 euro!

Tot kijk in de Heineken Music Hall!

Update 08.03.2003:

Vanochtend de slaap uit de ogen gewreven, de harde wind getrotseerd, een half uur te vroeg bij het postkantoor gearriveerd, maar het is GELUKT!!!
Ik heb mijn kaarten voor het extra concert! 😉

Update 09.03.2003:

Voor alle niet-fans (bestaan die eigenlijk???), zo ziet het er dus uit:

Update 10.03.2003:

Tournee mei/juni 2003:

24 Mei: London, England Wembley Arena
25 Mei: Birmingham, England NEC Arena
26 Mei: Glasgow, Scotland SECC
27 Mei: Belfast, Ireland Odyssey Arena
28 Mei: Dublin, Ireland The Point
30 Mei: Manchester, England MEN Arena
31 Mei: Sheffield, England Sheffield Arena
1 Juni: London, England London Arena
3 Juni: Rotterdam, Holland AHOY 
4 Juni: Antwerp, Belgium Sportpaleis
5 Juni: Paris, France The Zenith
6 Juni: Zurich, Switzerland Hallenstadion
8 Juni: Amsterdam, Holland Heineken Music Hall

Update 25.03.2003:

Even voor de zekerheid gekeken naar de concertkaartjes… Ja, ze liggen er gelukkig nog! Nog ruim 2 maanden en dan is het zover!

Update 18.04.2003:

Rogier van Luyken is druk aan het proberen iets extra’s te organiseren, omdat dit zeer waarschijnlijk de laatste show van de tournee zal zijn. 

Het plan is een afterparty te organiseren waar 150 ‘gelukkige’ fans de bandleden zouden kunnen ontmoeten en van nog wat extra muziek zouden kunnen genieten, eventueel met aanwezigheid van JXL, maar tot op heden is dit allemaal nog zeer onzeker. 

BMG Hollang is echter nog druk doende iets te bedenken zodat deze show onovertroffen zal gaan worden.

Bron: ElvisNews

Update 02.06.2003:

Nog één nachtje en dan is het zover!!! Elvis the Concert in Ahoy, Rotterdam. Het wordt voor mij de 4e keer dat ik dit evenement ga beleven en dit keer met mijn kersverse echtgenoot! De berichten op de nieuwsgroepen en de reacties op Elvisnews beloven weer een steengoede show met zelfs de nodige nieuwe songs erin. Funny How Time Slips Away en A Big Hunk O’ Love, zijn terug van weggeweest. Verder zijn nieuw: What Now My Love, Welcome To My World, Walk A Mile In My Shoes, Mystery Train/ Tiger Man en If I Can Dream. De mega-hit: A Little Less Conversation zal ook op video te zien zijn. Kortom het belooft heeel bijzonder te worden! Voor mij betekent het op dit moment dat de nagels nog in stijl gelakt moeten worden, de outfit nog een strijkbout nodig heeft en de batterij van de camera op de oplader moet. O jee…. die moet morgen dus wel eventjes professioneel binnengesmokkeld worden 😉 

wordt vervolgd…