Engeland 2009 Wales – Dag 3 Vrijdag 1 mei 2009

Allereerst hebben we vanochtend lekker uitgeslapen. Gisteravond is het flink laat geworden en Bill heeft duidelijk last van een ‘houten hoofd’: wij niet, hahaha, maar misschien zijn wij iets meer gewend dan hij. Ik wil graag nog een keer naar Lincoln, al zijn we daar al op vorige vakanties geweest. Glen en Bill gaan niet mee: ze wonen er immers vlakbij!

Lincoln Cathedral is nog niet gekrompen in ieder geval 🙂 We zien de toren al weer van mijlenver weg. Ik hoef niet nóg een keer te vertellen hoe mooi deze kerk van binnen is he? 

Kijk anders voor die foto’s nog even bij 2005

Maar omdat we dus de vorige keren de kathedraal bezocht hebben, zowel overdag als ”s avonds, kon ik mij vrij weinig meer van het centrum en de winkelstraten van Lincoln herinneren. Dat is nu het voordeel van een ‘burnout’: sinds ik die gehad heb komt alles mij altijd weer volkomen onbekend voor. Ik geniet dus gewoon weer net als de eerste keer 🙂

Dag 2Dag 4

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 05/2009