Engeland 2009 Wales – Dag 4 Zaterdag 2 mei 2009

Aan alles komt een eind, en we moeten dus afscheid van Glen en Bill nemen. Ze vinden het helemaal niet leuk dat we ‘zo kort’ gebleven zijn, en we moeten beloven dat we snel weer terugkomen. Haha, alsof wij daar aanmoediging voor nodig hebben! We komen er juist supergraag!

We vertrekken om 11.15 uur. Het is eerst tijd om de tank even vol te gooien. Er staat al 423 km op de teller. We komen door Chesterfield: the town with the crooked spire 🙂 En zowaar, hangend uit het raampje van de auto heeft Lex ‘em toch op de foto gekregen. Glen heeft een uitgebreid lunchpakket meegegeven, dus dat eten we onderweg op.

We komen werkelijk door de meest sprookjesachtige dorpjes. Wat heeft Engeland toch een prachtig en afwisselend landschap. Om 19.30 uur zijn we dan eindelijk op onze bestemming aangekomen: ons huisje in Wales! Het is nog mooier en leuker als op de foto’s van de website. En binnen… nog ruimer dan we dachten! Hier houden we het met gemak een week vol hoor!

Dag 3Dag 5

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 05/2009