Fietsen

 

 

Voor de gezondheid is beweging erg belangrijk. We horen regelmatig hoe belangrijk het is dat we een half uur per dag moeten bewegen. Maar we hebben niet allemaal tijd en zin om naar de sportschool te gaan. Maar u hoeft ook niet meteen aan de gewichten te gaan hangen tussen opgepompte spierbundels en veel te dunne meisjes. Een makkelijke manier om aan beweging te komen is de fiets. Als u af en toe de auto laat staan en fietsend boodschappen doet of naar uw werk gaat, krijgt u al snel voldoende beweging. Maar daarvoor heeft u natuurlijk wel een goede tweewieler nodig. Als er om de haverklap iets kapot is, is de lol er snel af. Bovendien duurt het altijd even voordat de fiets gemaakt is of naar de fietsenmaker gebracht is en zo gaat de gewoonte om de fiets te pakken al snel verloren. 

 

Via Bikester kunt u makkelijk een nieuwe fiets, zoals van het merk Ortler, aanschaffen. Op die manier kunt u eentje kiezen, die bij u past en heeft u geen excuus meer om hem te laten staan.

 

 

©Loes Raaphorst 02/2011