God is nooit te laat! (maar ook nooit te vroeg) – Ian Graham 

Wijsheid en humor van White Bull 

Paperback | 163 Pagina’s | Uitgeverij Ankh-Hermes | 2000 

ISBN: 9020281879 

God is nooit te laat! (maar ook nooit te vroeg)

 bol.com Partner

Beschrijving:

Tijdens een meditatiesessie in 1983 kreeg de destijds 29-jarige Engelse healer (en medium) lan Graham voor het eerst contact met zijn spirituele gids White Bull. Vanaf dat moment hebben lan en White Bull samen vele persoonlijke healing-sessies verzorgd en over alle mogelijke levensvragen readings gegeven aan groepen in West-Europa en de Verenigde Staten. In dit boek leert de lezer White Bull kennen als een liefdevolle leraar, die niet diepe wijsheid en soms sprankelende humor tal van spirituele onderwerpen behandelt, maar ook veel praktische tips geeft voor het dagelijks leven. In hoofdstukken over meditatie, vorige levens, het contact met gidsen, ziel en geest, profetieën, ziekten, karma, om maar een aantal thema’s te noemen, geeft hij blijk van een diep inzicht in de achtergronden ervan. Een boek dat aanzet en oproept tot bewustwording van jezelf en jouw weg in deze bijzondere tijd!

Recensie:

In deze New Age-tijd zijn veel mensen op zoek naar bewustwording van zichzelf. In dit boek over meditatie, vorige levens, contact met gidsen, karma en veel andere onderwerpen, wordt men op weg geholpen om hier zinvol mee om te gaan. Na een inhoudsopgave en voorwoord van Irene van Lippe-Biesterfeld laat de auteur ons kennismaken met White Bull, een gids met wie hij geestelijk contact heeft. White Bull is de leraar van de schrijver die via hem wijze lessen doorgeeft en antwoorden geeft op vragen waarmee mensen worstelen, zoals: vergankelijkheid, wie en wat is Christus, wat is mijn doel in het leven, enz. Tot slot een nawoord, contactadressen in Nederland en België en op de laatste bladzijde titels van boeken die gezien kunnen worden als aanvulling op dit onderwerp. Het boek ziet er goed verzorgd uit. Het bevat geen illustraties, heeft een goede indeling, en een prettige letter met hier en daar een cursief gedeelte als accent. Het zou gezien kunnen worden als een cursusboek, waarmee men zelfstandig of in groepsverband kan werken. Als men zich voor de filosofie van de schrijver openstelt, zal men er veel van kunnen leren en ervaren. 

Met dank aan Lisette; ten eerste voor het mij opmerkzaam maken op dit boek en ten tweede voor het verzamelen van deze informatie.

Heb je zelf een favoriet boek wat je graag zou willen aanbevelen, neem dan even contact op met de webmaster via de reactie knop bovenaan deze pagina.