Godin
Eigenschap
Ritueel
Cultuur/Land
Amaterasu Schoonheid Schoonheidsbad Japan Aphrodite Liefde Ruimte koesteren  Mediterraan Artemis Individualiteit Jezelf terughalen Mediterraan Baba Jaga Wilde Vrouw Het terughalen van je wilde vrouw Slavisch Bastet Spel Speeluurtje met Bastet Egypte Blodeuwedd Verraad Reis naar Blodeuwedd Wales Brighid Inspiratie Een reis naar Brighid Keltisch Cerridwen Dood en Wedergeboorte De kookpot van Cerridwen Wales Coatlicue Verdriet Je verdriet uittrommelen Azteeks Demeter Gevoelens/ emoties Vertellen waar het op staat Mediterraan Durga Grenzen Heilige cirkel van eigenheid India Eostre Groei Groei Noord-Europa Eurynome Extase  Dansen met Eurynome Mediterraan Freyja Seksualiteit Vrijen met de elementen  Noord-Europa Furiën  Crisis De cocon Mediterraan Gyhldeptis Synthese Een festijn in de feestzaal van Gyhldeptis Tlingit en Haida volken Hathor Genot Pauze voor plezier Egypte Hekate Driesprong Hekates reis van perspectief Mediterraan Hestia Huis/ Haard Thuiskomen Mediterraan Inanna De schaduw omhelzen Reis naar je schaduw Soemerie Isis Koesteren Reis naar Isis Egypte Ix Chel Creativiteit Ix Chel’s web van energie Maya Kali Angst Confrontatie met je angst India Kuan Yin Medeleven Een reis naar Kuan Yin China Lakshmi Weelde Stromen met Lakshmi India Lilith Macht Het doorbreken van het koord Zuidwest-Azie Maat Gerechtigheid Overdracht aan Maat Egypte Maeve Verantwoordelijkheid Dans van het bezit Ierland Maisvrouw Voeding Heilige Maaltijd Pueblo-volken Maya Illusie Het optillen van de sluiers der illusie India Minerva Overtuiging Wat ligt er op mijn zolder? Romeins en Etruskisch Morgan le Faye Ritmen Een reis naar Avalon Wales Noet Mysterie De omhelzing van Noet Egypte Nu Kua Orde Een reis naar Nu Kua China Oshun Sensualiteit Het bad Santeria, Brazilie, Macumba, Yoruba Oya Verandering Verandering als bondgenoot te hulp roepen Santeria, Brazilie, Macumba, Yoruba Pachamama Helen/ heelmaken/ heilig Je openstellen voor Pachamama Peru, Bolivia Pele Bewustwording De vulkaan Hawaii Rhiannon  Twijfel Alchemie van de twijfel Wales Sechmet Boosheid en razernij Dansen met Sechmet Egypte Sedna Slachtoffer Slachtofferdans Inuit Sfinx Uitdaging De uitdaging onder ogen zien Egypte, Mediterraan Shakti Energie Kosmisch chakra-orgasme India Sheila Na Gig Opening Een opening scheppen Ierland Sophia Wijsheid Je verbinden met je innerlijke Sophia Zuidwest-Azie Sulis Ziekte/ gezondheid Versterken van je innerlijk vuur Het oude Brittannie Tara Centeren Ontmoet Tara via de ademhaling India en Tibet Uzume Lach Reis naar Uzume Japan Veranderende Vrouw Cycli Het vieren van je cycli Navajo/ Apache Vila Gedaanteverandering Een worden met de elementen Oost-Europa Vrouwe der Beesten Relatie Win-win-situaties creëren  Soemerie, Kreta, India Yemaya Overgave Overgave Santeria, Brazilie, Macumba, Yoruba