Wie zich van binnen goed voelt, straalt dat ook uit. Maar de buitenkant een beetje opfleuren kan nooit kwaad. Als je haar maar goed zit zeggen sommigen. En een goed kapsel is zeker belangrijk om er goed uit te zien. Net als een mooie huid. Vaak voelen we ons ook een stuk beter als we er goed uitzien. Het is een soort wisselwerking tussen binnen en buiten. Daarom is het ook belangrijk om kleding en schoenen te dragen waar je je prettig in voelt en die iets goeds doen voor je figuur. Niemand ziet er goed uit in een te klein t-shirt of een te grote broek. En ook knellende pumps helpen niet. 

 

Via Zalando kunt u schoenen en kleding bestellen zonder bezorgkosten. En, nog belangrijker, als het niet past, kunt u het kosteloos terug sturen. Op die manier hoeft u niet een vervelend pashokje in, maar hoeft u evenmin genoegen te nemen met kleding die niet past.

 

 

©Loes Raaphorst 02/2011