Grote Aartsengel Kaarten – liefdevolle helpers uit de geestelijk wereld


klik op de afbeelding
als je naar de kaarten wilt

2 werkdagen
Paperback | Schors bv, Uitgeverij | 2005 
ISBN: 9063785739 

 Persoonlijke Ervaring:

Of je nu wel of niet in engelen gelooft, deze kaarten zijn werkelijk schitterend! De boodschappen zijn allemaal heel liefdevol en als zodanig kan ik dit ‘orakel’ dan ook beslist aanraden!

Beschrijving:

De Grote Aartsengel kaarten zijn op liefdevolle wijze ontworpen en vormen samen met het bijbehorende handboek een inspirerend en harmonieus geheel. De kaarten en de tekst begeleiden ons op een inwijdingsweg in 18 fasen naar de louterende en warme wereld van Licht. Deze weg voert van opgave naar opgave om uiteindelijk de gave te verkrijgen met het Hart te zien. De 18 Aartsengelen worden in het bijbehorende handboek uitvoerig beschreven, zowel in korte steekwoorden, die het karakter en de opgave van de betreffende Engel samenvatten, als in een uitvoerige beschrijvingen van de Engel en haar boodschap aan de mensheid. De symboliek van de kaarten is diepgaand, uiterst doeltreffend en direct toepasbaar bij diverse vraagstukken en problemen. Bijzonder behulpzaam zijn bovendien de aanwijzingen voor het bereiken van bepaalde levenssituaties met behulp van het Licht van de Engel. De affirmaties en meditaties helpen om de boodschap van de Engel in het dagelijkse spirituele leven te verankeren. De Grote Aartsengel kaarten schenken kracht en inzicht en zijn liefderijke en lichtvolle gidsen in ons jachtige bestaan.

Recensie: 

De auteur heeft opnieuw een serie kaarten (18) gemaakt met behulp van airbrush-techniek. Ditmaal met afbeeldingen die volgens haar te maken hebben met aartsengelen. Het bijbehorende boekje geeft de relatie tussen de desbetreffende aartsengel en de lichtwezenessence aan en beschrijft diverse legtechnieken met uitleg over de posities. Daarna volgen de beschrijvingen van de aartsengelen per kaart, waarbij de afbeelding in het boek klein en in zwart-wit wordt weergegeven. Deze beschrijvingen zijn steeds onderverdeeld in energie van de aartsengel, de kaart zelf, de situatie van de vrager en een affirmatie. Het boekje besluit met een korte uitleg over chakra’s, een verklarende woordenlijst en informatie over de maakster. De kaarten en het boekje zitten samen in een doosje van karton. Je kunt je afvragen hoeveel kaarten en legmethoden de mensheid nog nodig heeft en hoe vaak ze nog kan worden uitgenodigd om erop te mediteren. Vooral als de boodschap (nog) niet helder is? Al met al is dit een serie positieve boodschappen voor de liefhebber.

(Biblion recensie)

 bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 09/2006