Grote Aartsengel Kaarten

Wordt deze kaart getrokken, dan is dat een uitnodiging aan de vrager om eens kritisch te onderzoeken op welke levensgebieden hij de macht uit handen geeft aan anderen, waar hij zich laat gebruiken of waar andere vormen van afhankelijkheid bestaan die hem zijn vrijheid ontnemen. Als je je in deze vraag verdiept, onthoud dan dat het niet gaat om het beoordelen of veroordelen van mensen. In tegendeel gaat het erom te herkennen op welke gebieden we ons hebben verwijderd van onszelf en de kosmische Eenheid, omdat wij ons ego te sterk of onze ziel te zwak hebben laten worden.

Waarom is het nodig dat het bestaan ons deze of een andere spiegel voorhoudt? Deze kaart stelt de vraag: welke weg volg je? Ga je al bij voorbaat uit van je ergste vrees in plaats van angst met liefde tegemoet te treden? Soms is het nodig pijnlijk scheidingen door te zetten, zowel binnen in jezelf als daarbuiten. 

De onvolmaakte delen van ons wezen die innerlijk verlost worden, bevrijden ons eveneens van uiterlijke dwang. Autoritaire mensen hebben dan geen macht meer over ons. Mensen die voortdurend je grenzen overschrijden respecteren die nu wel of blijven uit de buurt. De loodzware last van het ego valt van ons af, als een oud en nat gewaad dat ons niet meer naar beneden kan trekken.

Geïnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart, 
bestel dan snel de kaarten zelf!

bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 09/2006