Grote Aartsengel Kaarten

Het hart is de zetel van de kracht en de zielenkracht. Wie vanuit het hart handelt, vanuit het bewustzijn dat wij allen geborgen zijn in het goddelijke en dat wij in vol vertrouwen in God onszelf kunnen zijn, die vreest niet de reacties van andere mensen. Wij handelen in harmonie met onszelf, in harmonie met de goddelijke kracht en in harmonie met de natuur.

Nu kunnen wij beslissingen nemen die wij lange tijd hebben uitgesteld, zonder de blokkerende werking van het rekening houden met de behoeften en verwachtingen van anderen. Indien je nu waarlijk authentiek bent en afgestemd op de trilling van jouw krachtige hart, zullen aardse en hemelse deuren voor jou opengaan. Los de benauwdheid in je hart op en de angst in jou houdt op te bestaan.

Nu heb je de mogelijkheid een pijnlijk situatie af te sluiten en een nieuwe structuur voor jouw leven te ontwikkelen. Angst en schuld vallen nu als verdroogde bladeren van je af. Een verkwikkende lichtheid, vrede en vreugde zijn de knoppen van je opbloeiende Zelf. Nu kunnen er wonderbaarlijke dingen in jouw leven gebeuren, aangezien de trillingen van jouw bevrijde hart zich uitbreiden en zich in de wereld manifesteren. De jou omgevende wereld bestaat alleen maar uit trillingen die jij uitzendt. Het waren altijd jouw eigen gedachten en voorstellingen die de uiterlijke omstandigheden creëerden. Oude structuren lossen op en worden vervangen door pure levensvreugde, waar voorheen angst en terugkrabbelen het stromen van de levensstroom verhinderden. 

Deze kaart is ook een verzoek om met, in en via de natuur te werken. vind je eigen vorm om in contact te komen met de natuur. Het is mogelijk dat bomen je meer aanspreken dan bloemen en dat je tevergeefs probeert je tuinelfen te zien. Maar daar gaat het niet om. Hoe je de natuur ook waarneemt, ze is een goddelijke openbaring die in staat is jou naar jezelf toe te leiden. Ze is een levende tempel van de Vader-Moeder-God en als zodanig zou je haar moeten betreden.

Mogelijk doet het je nu goed om dagelijks een uurtje in de tuin te werken, omdat je je in een veranderingsproces van je ziel bevindt. Door in de tuin te werken vind je weer innerlijke rust en kun je goed aarden. Het is ook mogelijk dat jou een bijzondere gebeurtenis in de natuur staat te wachten, wat de aanleiding zal zijn je spirituele activiteiten in deze richting te ontwikkelen, bijvoorbeeld het werken met kristallen of natuurwezens. De kaart van aartsengel Muriel is echter altijd een aanwijzing om met de elementen in contact te treden, omdat deze aartsengel via de natuur met jou in contact zou willen komen, zodat hij je kan helpen met jouw genezingsproces.

Geïnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart, 
bestel dan snel de kaarten zelf!

 bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 09/2006