Grote Aartsengel Kaarten

Het is mogelijk dat je innerlijk een scheidingslijn trekt tussen hemel en aarde, zodat de contacten die met Licht vervuld zijn niet tot stand kunnen komen. Jij loop als het ware de aansluiting, je ticket voor het nieuwe tijdperk mis. Probeer te achterhalen welke angst jou ervan weerhoudt je spiritualiteit in je dagelijks leven te integreren en waarom je het Licht uit jouw leven weghoudt. Vraag je af, of de oorzaak een gebrek aan vertrouwen is, of dat je geen vertrouwen hebt in je innerlijke leraar. 

Of ben je bang in het niets te worden gestoten, omdat de structuren en patronen van oude overtuigingen onvermijdelijk beginnen op te lossen? Het is waar dat goddelijke contacten je in grote mate van je stuk kunnen brengen, omdat ze lang gekoesterde illusies en drogbeelden met betrekken tot onszelf kunnen oplossen. 

Probeer desondanks je vertrouwen te behouden. Alles gebeurt voor jouw bestwil. Het delen van jouw ervaringen met anderen die zich ook op een pad van licht bevinden, kan je helpen om erachter te komen hoe jij jezelf kunt ondersteunen door het beoefenen van een spirituele techniek of door je bezig te houden met holistische geneessystemen, zodat je innerlijke weerstanden kunnen oplossen. 

Het trekken van de kaart van aartsengel Nathanael kondigt een direct ophanden zijnde diepgaande spirituele ervaring aan, die een geschenk aan jou is. Wellicht heb jij net een dergelijke ervaring achter de rug, wat jou een beetje van je stuk heeft gebracht. In dat geval is het nu zaak deze ervaring te integreren. 

Je kunt jezelf daarbij ondersteunen met een essence, meditatie en emotionele expressie. De diepgaande spirituele ervaringen zijn niet altijd visionair. Het kunnen evengoed emotionele ervaringen zijn die je in en in teleurgesteld hebben achtergelaten, waarbij het erom gaat alle emotionele patronen op te lossen, opdat er iets nieuws in jouw leven kan verschijnen.

Het maakt niet uit op welke manier het te verwachten wonder in jouw leven komt, als je maar altijd gefocust blijft op het ontwikkelingsproces van jouw ziel en je je niet laat misleiden door de spiegeling van jouw verstand. Vertrouw op je innerlijke leiding, dan zul je altijd de ware zin van de gebeurtenissen in je leven overeenstemming kunnen brengen met jezelf en jouw ontwikkeling. 

Geïnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart, 
bestel dan snel de kaarten zelf!

 bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 09/2006