Grote Aartsengel Kaarten

Luister en voel binnen in jouw lichaam wat het je te vertellen heeft. Probeer gewoon jouw lichaam gevoelsmatig af te tasten. Hoe voelen jouw voeten aan in hun contact met de grond? Hoe diep adem jij en war in jouw lichaam ervaar je benauwdheid en opeengehoopte energie? 

Jouw lichaam stuurt je nu boodschappen, die jou belangrijke aanwijzingen geven over hoe jij aan jezelf kunt werken. Voel jij niet de grond onder jouw voeten, dan zijn technieken om te aarden en de kleur rood nu belangrijk. Voel jij benauwdheid of pijn in bepaalde gebieden van je lichaam, kijk dan bij welke chakra’s en kleuren zij horen en werk met geneesmethoden die van deze kennis gebruikmaken.

Observeer je ademhaling en leer ervan. Het weldadige, verfrissende gevoel van een diepe ademhaling brengt je levensenergie. Wat het thema ruimte – jouw aardse en jouw innerlijke ruimte – voor jou betekent, kun je ook in de natuur en in het contact met jouw beschermengel ervaren.

Het is mogelijk dat jij niet echt in jouw aardse ruimte woont, omdat jij je aldoor uit jouw lichaam terugtrekt. Verslavingen creëren de illusie van energie en levensgenot. Indien wij voor deze illusies bezwijken, sluiten wij onszelf af van de energiebron van het leven. Als wij ons lichaam vrijwillig voeden met giftige stoffen, leggen wij een gecodeerde verklaring af niet werkelijk hier te willen zijn. 

In het contact met aartsengel Raguel zou je nu een doorbraak kunnen bereiken, door te beslissen jezelf lichamelijk niet meer te beperken door het toedienen van giftige stoffen waarvan je precies weet dat ze niet goed voor jou zijn. Gewoontepatronen los je op door de beslissing je eigen kracht te wekken en daadwerkelijk hier te zijn. Dat zal zijn directe uitwerking hebben op jouw lichaamsgevoel en de materiele stroom. Ons lichaam stuurt ons signalen over wat goed voor hem is en wij handelen volgens deze aanwijzingen. De materie is ons vriendelijk gezind omdat wij graag hier zijn en haar niet meer afwijzen.

Spirituele activiteiten vallen op vruchtbare bodem en worden door de aarde gevoed. Ideeën en voornemens die tot nu toe luchtkastelen waren, bijvoorbeeld geneesmethoden ondergaan, adviezen opvolgen of een boek schrijven over de eigen ervaringen, worden nu omgezet in daden. Nu moet je beslissen om hier te zijn en beginnen met het bewonen van jouw lichaam.

Geïnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart, 
bestel dan snel de kaarten zelf!

bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 09/2006