Grote Aartsengel Kaarten

Wanneer de energie, die aartsengel Raziel vertegenwoordigt, geblokkeerd is, brengt dat moeilijkheden met de materiele kant van de schepping met zich mee. Onderdrukte woede en andere emotionele vergiftigverschijnselen beletten het afvloeien van lichamelijk en psychisch afval. Daarmee belasten zij ons op het psychische en ook op het fysieke vlak. Als gevolg voelen wij ons afgescheiden van de bron. de stralende kracht die ons door de natuur gegeven is, vermindert aanzienlijk en wij voelen ons futloos, omdat te veel energie wordt verbruikt voor het onderdrukken van de emotionele overdruk in ons binnenste. 

De eerste chakra wordt het meest verzwakt, omdat ze in geopende toestand geblokkeerd is, wat verstorende uitwendige invloeden met zich mee brengt. De poort staat als het ware wijd open voor negatieve energiepatronen, die van buitenaf naar binnen kunnen dringen zodat onze psychische en fysieke toestand verder verslechtert. Afgescheiden van de goddelijke bron staan wij ook niet in contact met het achtste chakra, die ons anders had kunnen ondersteunen, omdat zij de informatie van ons hogere Zelf doorstuurt.

Vanzelfsprekend weerspiegelt de innerlijke noodsituatie zich in de buitenwereld. dat leidt tot problemen met de seksualiteit, relaties en een gebrek aan de nodige materiele middelen. Op het lichamelijke vlak hebben vooral de voortplantingsorganen en de ontgiftingsorganen daardoor te lijden. 

Om deze toestand op te kunnen lossen moet ten eerste aan de basis worden gewerkt, om de wortel van het kwaad te vinden. Het zal beslist een steun voor je zijn om aartsengel Raziel voor hulp aan te roepen. De trillingen die het uitspreken van deze aanroep teweegbrengen zullen in jouw binnenste een resonantie opwekken, die je weer verbindt met je hogere Zelf. Dit trekt wederom behulpzame energieën aan. Als vanzelf komen de nodige genezende middelen, verlossende en verhelderende situaties, die de oorzaak van je woede naar boven brengen en de ondersteuning van engelen en aartsengelen naar je toe. Wij hoeven er alleen maar om te vragen. 

Zodra het emotionele afval dan verwijderd is, is genezing mogelijk. In de toekomst zul jij grote veranderingen doormaken. De zonne-inwijding het ontwaken van jouw Meesterzelf, is op ieder moment mogelijk, indien jij je bewust wordt van je ware natuur; van het ‘Ik ben’. 

Het succes in je leven, dat je altijd hebt gewenst, zal nu automatisch naar je toe komen. Het zou kunnen dat je dit gebeuren weliswaar dankbaar, maar ook emotioneel onbewogen als een deel van je nieuwe innerlijke waarheid beschouwt.

Het aan de zon gewijde geestelijke succes dat je behaald hebt, is de ware zege, de echte overwinning. De vreugde en overvloed in je leven zijn er aldoor geweest. Wij zagen onszelf buiten de levensvreugde geplaatst; nu zijn wij zelf die levensvreugde geworden. 

Geïnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart, 
bestel dan snel de kaarten zelf!

 bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 09/2006