Grote Aartsengel Kaarten

De getrokken kaart staat voor volmaaktheid en volledigheid. Ze kan aangeven dat het de vraagsteller aan kennis over zichzelf ontbreekt. Hoewel de voltooiing van een project of een situatie ophanden is, wordt je in de ontplooiing van je gehele geestelijke potentieel door benauwende, oude structuren geblokkeerd. Het gevolg is dat je jezelf en anderen niet kunt accepteren.

Hardnekkige waardeoordelen zetten je buitenspel. Je voelt je superieur of buitengesloten en verwijdert je van jezelf en anderen. Nu is het tijd je wezen te vervolmaken en de roos van je geest te laten bloeien. Vraag jezelf af wat je in je leven tekort komt, waarom je dit gemis op anderen projecteert en over hen oordeelt. Trek je een tijd terug op een stille plek of in de natuur. Neem de volmaaktheid van een roos in je op en laat deze indruk op je geest inwerken.

Ga je verdiepen in een spiritueel systeem dat je aanspreekt en verwezenlijk jezelf, daar waar je je roeping herkent. Je bent nu op een punt in je leven aangekomen waar het tijd wordt je plaats in de kosmische orde in te nemen.

Geïnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart, 
bestel dan snel de kaarten zelf!

bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 09/2006