Grote Aartsengel Kaarten

Deze kaart verduidelijkt dat het eigen genezingsproces door onszelf gunstig kan worden beïnvloed door ons van ziekmakend emotioneel afval te bevrijden en de zin van ons lijden te erkennen. Het vergt echter een beetje moed zich voor de vlam van genezing te openen en haar toestemming te verlenen het gedurende verscheidene incarnaties verzamelde afval te verbranden. 

Het herbeleven van pijnlijk situaties en het naar boven komen van verdrongen herinneringen en delen van het bewustzijn kan als buitengewoon onprettig ervaren worden. Nu is de tijd echter rijp het wonder van de genezing te laten plaatsvinden en een nieuwe richting in te slaan. Wees erop voorbereid dat de genezing alle niveaus van je bestaan raakt. 

Het lichaam kan niet genezen zonder de ziel! Om deze reden is het juist nu zo belangrijk onze aandacht op het niveau van de ziel te richten. Dat kan ook heel spannend zijn en een avontuurlijke reis naar ons ware Zelf worden. Gedurende deze reis kan het gebeuren dat je je ware roeping herkent omdat je jezelf veel sterker waarneemt en veel duidelijker ziet wat je in de wereld zou willen doen om haar te genezen. 

Ben je op dit punt aangekomen, dan ontmoet je je zielsfamilie en zal er nauwelijks een aanwijzing nodig zijn om elkaar te herkennen. Nu kun je samen met je zielsfamilie werken aan het verwezenlijken van kosmische projecten. Genees jezelf en je geneest de hele kosmos.

Geïnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart, 
bestel dan snel de kaarten zelf!

 bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 09/2006