Grote Aartsengel Kaarten

In jouw leven verschijnen nu nog een keer oud verdriet en allang verten diepe pijn. Bepaalde gebeurtenissen die nu in jouw leven plaatsvinden maken ene confrontatie met gebeurtenissen uit het verleden onvermijdelijk. Veel verdrongen inhouden verschijnen aan de oppervlakte van jouw bewustzijn en eisen veel ruimte op. Het is zinvol nog een keer het oude verdriet en de pijn onder de loep te nemen en indien nodig ervaren en vakkundige hulp in te roepen. Er staan je verschillende holistische geneesmethoden ter beschikking die jouw proces op een milde manier ondersteunen.

Nu ervaar jij de genade je leven totaal te kunnen veranderen door oude ballast van je af te werpen en daardoor te kunnen genieten van de door God geven vrijheid. Het is de vrijheid van een ziel die zich in de oneindige ruimte kan uitdrukken, die plezier in het leven en in de hier gegeven mogelijkheden heeft. Eindelijk ben jij blij om hier te zijn.

Je hebt het gevoel dat je vleugels krijgt en van bovenaf bekeken krijg jij een andere kijk op je eigen ‘drama’s’. Aartsengel Zadkiel maakt het je mogelijk om los te laten. Het loslaten van angsten en het toelaten van veranderingen schept de mogelijkheid om afhankelijkheden en co-afhankelijkheden op te lossen, omdat er geen noodzaak meer is onze eigen ontwikkeling tegen te houden. wat angst en verslaving ons ook wilden doen geloven, ons overkomt niets van dat alles. Aartsengel Zadkiel geeft ons het vertrouwen in onszelf en in onze weg terug.

Geïnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart, 
bestel dan snel de kaarten zelf!

bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 09/2006