Grote Aartsengel Kaarten

Aartsengel Haniel vraagt aan jou, je af te stemmen op het tijdperk van de Waterman, door je te bezinnen op de kracht van je geest en de daarmee verbonden mogelijkheden. Nu krijg jij de mogelijkheid aan het ontstaan van iets nieuws mee te werken. Erken de oneindige mogelijkheden en gaven die je in je hebt. Jij bent in staat om voor jezelf een nieuwe ruimte te scheppen en samen met anderen de levensvoorwaarden op de planeet aarde te verbeteren.

Wellicht vraag jij jezelf af wat voor talenten en gaven het zouden kunnen zijn, die je aan de wereld moet geven. Ga op zoek in je eigen hart, want daar zul jij het antwoord vinden. Sta jezelf toe weer een sla een kind naar de sterren te grijpen. Schilder, wanneer je daar zin in hebt, ook al wordt je verteld dat je daar geen aanleg voor hebt, maal muziek wanneer je de tonen in je hoort, genees door liefde te geven, wees samen met anderen en deel jouw ideeën en inspiratie. Geloof in jezelf en in jouw gaven.

In zekere zin staan jij en de aarde voor een nieuw begin. Veel deuren van kennis gaan nu open en veel ideeën die reeds in vroegere incarnaties zijn ontstaan, kun je nu verwerkelijken. Sta jezelf toe de deuren te openen door een cursus of lezing te volgen en samen met anderen de onbeperkte mogelijkheden van het Zijn te ervaren. Wanneer jij bijvoorbeeld een schilderij of iets anders creëert, dan schenk jij de wereld iets nieuws, iets wat door jouw geschapen is. En jij zult jezelf verfrist en verrijkt voelen.

Deel jouw innerlijke rijkdom op je eigen manier met de wereld en voel de diepgaande tevredenheid die het resultaat daarvan zal zijn. In jezelf draag jij het zaak van de goddelijke schepping. Ga er liefdevol en respectvol mee om.

Geïnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart, 
bestel dan snel de kaarten zelf!

 bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 09/2006