Grote Aartsengel Kaarten

Het trekken van de kaart van aartsengel Metatron vertelt dat je wordt voortgedreven door een diep verlangen naar een hogere treden van bewustzijn. Je huidige situatie dwingt je naar de weg van verlossing en verruiming van jouw geest en reikwijdte. Houd in gedachten dat aartsengel Sandalfon de tweelingziel van aartsengel Metatron is, daarom is de energie van aartsengel Sandalfon voor jouw huidige ontwikkeling net zo belangrijk.

Nu komt het erop aan dat je de spirituele liefde (Metatron) verwezenlijkt, in combinatie met de overgave van de vrouwelijke en mannelijke delen van je wezen (Sandalfon) aan de goddelijke Eenheid. Bij dit proces kunnen juist nu speciale essences, die dragers van hogere trillingen zijn, helpen innerlijke weerstanden op te lossen.

Bevrijd je ook van verdringingsmechanismen en projecties. Misschien voel je je nog vaak een slachtoffer en beschouw je dit als een soort boetedoening, waarmee je uitdrukking geeft aan je overgave aan het goddelijke. Jezus Christus heeft zijn lijdensweg afgelegd. Het was zijn weg om ons een nieuwe weg te lagen zien. Offer jouw ego, jouw zelfverheerlijking en hoogmoed op en weldra zal jou de kelk van de goddelijke liefde worden aangereikt. Dan zal alles goed zijn.

Wij kunnen gedurende verscheidene incarnaties bezig zijn om als slachtoffer ons ego te voeden. Dit lijkt met elkaar in tegenspraak te zijn, maar dat is het niet. De houding van het slachtoffer heeft veel weg van een passieve weerstand om aan de grieven van het ego te werken en deze op te lossen. Christus heeft het lijden van de wereld op zich genomen en de goddelijke kelk van liefde in onze wereld gebracht. Daarom kun jij opstaan en uit deze beker drinken. Het slachtofferschap en het lijden worden dan overbodig. 

Holistische geneesmethoden en esoterische wetenschappen kunnen jou nu naar verborgen bronnen in jezelf leiden. Waarschijnlijk draag je oud weten in je dat erop wacht ontdekt te worden. De wereld wacht er al op. Nu kun jij je bewust worden van jouw kosmische wortels, de geboorteplaats van jouw ziel. Deze geboorteplaats is tegelijkertijd de plaats van jouw bestemming. Dit weten wordt weer toegankelijk gemaakt dankzij de grote transformatie van de aarde. De grote zielen en schepselen, engelen ofwel deva’s, kosmische lichtdragers of toekomstige meesters herinneren zich en worden nu uit zichzelf geboren.

Geïnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart, 
bestel dan snel de kaarten zelf!

 bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 09/2006