Hamaliel

Hamaliel: de Engel van de Maagd.
Voor lichamelijke gezondheid, sociale en administratieve vaardigheden.

Als u deze kaart hebt getrokken, kunt u zich zorgen maken over uw gezondheid of lichamelijke zaken in het algemeen. Hamaliel adviseert u op voedingsgebied, maar probeer uw gevoel voor verhoudingen te bewaren. U kunt proberen te pendelen (met Michael, de Engel van de waarheid) boven een lijst van vitamines of mineralen als u denkt dat uw eetpatroon in een of ander opzicht tekort schiet. U moet een manier vinden om de energie van uw chakra’s te helen en in evenwicht te brengen. Peridootkristallen helpen bij de vervolmaking van het lichaam.  

Misschien moet u beslissingen nemen die te maken hebben met harmonie in relaties, met name op het werk. Zoek kracht bij Hamaliel om u te helpen het juiste moment en de juiste woorden te kiezen teneinde problemen op te lossen. Vergeet niet dat sommige kwesties niet vanzelf verdwijnen als u er geen aandacht aan besteedt, maar zelfs erger kunnen worden. En u zult kostbare energie verspillen als u zich er zorgen over maakt. Kies turkoois voor wijsheid en blauwe topaas voor heldere communicatie. U bent ook iemand die veel aandacht besteedt aan details. Dat is een goede eigenschap, maar zorg ervoor dat u niet verzandt in details en het grotere geheel uit het oog verliest. Hoe zinvol is een zorgvuldig vervaardigd spinnenweb als de stofdoek eraan komt?