Handleeskunde – veel kaf onder het koren

Moderne volksverlakkerij 

Handen scannen

Een zeer kwalijke vorm van handlezen vindt men tegenwoordig op (paranormale) beurzen. Men kan de handen zogenaamd laten ‘scannen’ door middel van een omgebouwd kopieerapparaat (ja, ja). Na betaling ontvangt men een printuitdraai met allerlei verzonnen karakterbeschrijvingen. Helaas constateer ik dat velen zich op die manier laten oplichten.

Vorige levens verklaren

Een ander fenomeen is dat men in plaats van toekomst voorspellen nu vorige levens gaat verklaren. Sommige handlezers noemen zich ‘esoterische of spirituele handleeskundige’. Deze bekijken dan de lijnen en tekentjes in de hand en vertellen als resultaat daarvan het een en ander “over vorige levens” en hoe men geïncarneerd zou zijn……… 

Ook dit is natuurlijk niet na te gaan en men kan je daarover van alles wijsmaken.

Als je nu écht eens wilt weten wat jouw handen je vertellen neem dan eens contact op met een échte handleeskundige.

 ]]>

Bron Magda van Dijk©Loes Raaphorst 10/2008