Haniel

Haniel: Heerser over vrijdag, Venus en het Smaragdgroene en Roze Licht.
De kaart van liefde, mededogen en schoonheid.

De kaart van Haniel leert dat er twee soorten liefde zijn, dus zijn er ook twee hartchakra’s. Er is liefde van persoonlijke aard. Dit is de liefde die u voelt voor een partner, vrienden, familie en uzelf. Deze liefde wordt versterkt door het smaragdgroene licht van Haniel dat uw groene chakra van kracht voorziet. Jade kan helpen een relatie te herstellen en ruzies bij te leggen, terwijl u met Malachiet de lont uit het kruitvat kunt halen. 

De tweede vorm van liefde is het roze licht van onvoorwaardelijke liefde en mededogen voor alle dingen op Moeder Aarde, ongeacht de gebreken, zoals gemaakt door de Schepper. Deze liefde oordeelt niet en kent geen beperkingen. Zij straalt van en naar het roze hartchakra van universele liefde en slaat een brug tussen het Lagere en Hogere Zelf. 

Haniel stelt voor uw hart te helen met deze stralen van liefde door de schoonheid in uzelf en alle dingen, te waarderen. Vergroot uw zelfvoldoening door manieren te vinden waarop u uw liefde tot uiting kunt brengen en vier het bestaan door uw vorm van schoonheid om uzelf te creëren. Laat die schoonheid doordringen tot in uw ziel. Kies Rozenkwarts of Toermalijn om deze energie te versterken, zodat het u omringt met rust en u laat stralen. Zo inspireert u anderen hetzelfde gevoel te ontwikkelen. Haniel toont u dat liefde het enige is wat u nodig heeft.