Happinez – Ik geef je mijn hart


klik voor grotere afbeelding

Hardcover | Uitgeverij Terra – Lannoo | 2006 
ISBN: 9058975320 

 bol.com Partner

Persoonlijke ervaring:

Happinez, het mooie nieuwe maandelijkse mindstyle magazine, kreeg ik voor het eerst onder ogen op moederdag! Mijn oudste dochter kent mij heel goed en weet als geen ander waar haar moeder van houdt! Met ontzettend veel plezier heb ik het blad letterlijk ‘gespeld’. En nu, zomaar, kreeg ik dit schitterende boek van haar cadeau! Opgedragen door haar aan mij 🙂 Ik geef je mijn hart, mama…. 

Beschrijving:

Ik geef je mijn hart is een warmbloedig boek vol prachtige poëzie, gedachten en illustraties met steeds het hart in de hoofdrol. Zoete, kunstzinnige en heilige harten illustreren teksten over de betekenis van het hart in onze en andere culturen. Ik geef je mijn hart is een prachtig cadeauboek. Want we kunnen elkaar veel geven, maar het allermooiste cadeau blijven de woorden ‘Ik geef je mijn hart’.

 bol.com Partner

Bron  ©Loes Raaphorst 08/2006