Hypnose Technieken – de juiste stemming

In de juiste stemming komen

Om in trance te kunnen raken, moet u helemaal ontspannen zijn. De ruimte die u heeft uitgekozen voor uw hypnose sessie moet aangenaam warm zijn. Zorg dat het licht is gedimd en dat u niet wordt afgeleid, bijvoorbeeld door rumoerige huisgenoten of het verkeer op straat. Zoek als het enigszins kan een rustige kamer op aan de achterkant van het huis en kies een moment waarop u alleen thuis bent. Het lukt maar weinig beginners om achtergrondlawaai uit te schakelen bij een poging om in trance te raken.

Wat voor u werkt

Gebruik alles wat u kan helpen om te ontspannen. Als een geur u in de juiste stemming kan brengen, brand dan wierook of geurkaarsen. Indiaanse sjamanen gebruiken trommels en zang om naar het geestenrijk te reizen. U kunt meditatieve muziek gebruiken om eenzelfde effect te bereiken. 

Bron MBS  ©Loes Raaphorst 05/2006