Inzichtkaarten – elke dag iets om over na te denken

Na tarotkaarten en runen stenen zijn nu de inzichtkaarten aan de beurt. Inzichtkaarten zijn er in vele soorten, van psychologisch tot spiritueel en zijn bij verschillende winkels te koop: New-Age winkeltjes, De Tuinen en de betere boekwinkels. 

Het effect van deze inzichtkaarten en het effect dat ze op je kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je een inzichtkaart, dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jou in jouw bewustwordingsproces van belang zijn. Inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn bij elke stap die je zet op jouw spirituele pad. 

Waar je nog leeft vanuit compromissen en beperkingen, proberen deze kaarten je te openen voor een verhevener en bevrijdender perspectief op je leven. De kaarten zullen afwisselend een bron van inspiratie, troost en vertrouwen kunnen zijn in je leven, waarin je op weg bent om de werkelijkheid van wie jij bent, meer op aarde te brengen.

De spreuken die ik op deze site dagelijks laat verschijnen zijn afkomstig van de door Dick Nijssen uitgebrachte inzichtkaarten. Hij heeft zich laten inspireren door de tijdloze, universele wijsheid van mystici en leraren. Bij elk bezoek aan www.loesje.info zal er een andere spreuk verschijnen.

Alle inzichtkaarten van Dick Nijssen zijn te bestellen via: www.helioscentrum.nl