Isda

Isda: de Engel van eten en voeding van de mens.
De kaart van gezondheid en fysieke heelheid.

De Essenen geloofden dat we zowel fysiek als spiritueel heel moeten zijn teneinde harmonie te bereiken. Het lichaam is een energiesysteem dat zeven belangrijke chakracentra omvat. Als uw gezondheid slecht is, functioneren de chakra’s bijna niet, wat betekent dat u heel weinig energie hebt. De chakra’s hebben alle kleuren van de regenboog. Ieder chakra trilt met een andere snelheid. 

Het rode chakra heeft de laagste en het violette chakra de hoogste trillingssnelheid. Het rode, oranje en gele chakra horen bij het Lagere (fysieke) Zelf, terwijl de blauwe, indigo en violette en witte chakra’s het Hogere (spirituele) Zelf vertegenwoordigen. Het hart is de brug die overgestoken kan worden wanneer het Lagere Zelf geheeld en geharmoniseerd is. 

Deze kaart is voor concentratie op het Lagere Zelf, waarbij het ofwel om fysieke of gevoelsmatige zaken kan gaan. Isda geeft echter aan dat u eerst de hulp van de Engelen nodig hebt op het gebied van voeding. Isda vraagt of u blokkades hebt in het rode chakra (fysieke kracht, beenderen en ledematen), het oranje (geslachts en voortplantingsorganen) of het gele (spijsvertering en eetstoornissen), waardoor u uitgeput raakt en uw algehele welzijn negatief wordt beïnvloed. Ze helpt u de oorzaak van de disharmonie te vinden teneinde het fysieke omhulsel van het Lagere Zelf te helen. Vul de kelk van gezondheid met uw nieuwe kennis en neem een flinke teug!