King – de eerste week

 

De eerste paar dagen was het nog onmogelijk voor King om een stap op de vloer te zetten, zónder overspannen herdershond die hem op z’n nek sprong. Maar, inmiddels gaat het toch echt wat beter. We moeten nog wel de nodige ‘zachtjes zita’ laten horen, maar het begin is er!

 

 

Ja en als echte kater, onverstoorbaar en stoer, kun je je natuurlijk niet laten kennen he? Dus blijft King zo rustig mogelijk zitten én de andere kant op kijken. Hoe bedoel je ‘karakter tonen’ !

 

 

En ook hier weer: doelbewust lángs de hond heen kijken he! Je moet tenslotte als Maine Coon wel wel laten zien wie er ‘de baas’ is, haha! Zita werkelijk geobsedeerd door King en zou het liefste de hele dag én nacht bij hem willen liggen!

 

 

Soms zijn wij nog wel even bang voor die grote poten van haar, want je moet er toch niet aan denken dat ze per ongeluk boven op King springt, maar ze doet haar best! Lief vrouwtje is ze hoor!! 

 

 

Onverstoorbaar blijft King liggen: ik kan hier dus tranen van in mijn ogen krijgen he?! Zoveel vertrouwen, zoveel rust, alleen een kat kan dat uitstralen hoor!!!

 

 

En eindelijk heeft Zita haar zin: King verwaardigt zich om even om te kijken 🙂 Pootjes netjes naar binnen gevouwen, oortjes heel attent gespitst, maar verder gewoon heel rustig! 

 

 

Nou, lijkt ie hier op z’n papa of niet soms??? Hihi, volgens mij lacht ie stiekem Lex uit, want die lag dus languit op z’n buik op de grond om deze foto te nemen! 

 

terug   wordt vervolgd!

©Loes Raaphorst 01/2010