King – de vierde week

 

Inmiddels zijn we allemaal best wel gewend aan de aanwezigheid van King. Zita laat hem wat vaker met rust, Lex begint King net zo leuk te vinden als ik, en ik… kan hem zowaar af en toe laten spelen, zonder hem elke 5 minuten op te pakken om te knuffelen.

 

King is een hele schone kater: hij wast en poets zich regelmatig, om vervolgens vakkundig een muis te gaan vermoorden 😉 Gelukkig komt er geen bloed aan te pas.

 

 

En als je dan die muis eindelijk te pakken hebt genomen, dan is het weer tijd om gewoon ‘even mooi te liggen zijn’ ….  Trouwens: je weegt nu al 3250 gram en je bent nog niet eens 4 maanden!!

 

 

Dat Maine Coon’s nieuwsgierige katten zijn, wisten we al, maar dat het zó leuk zou zijn, had ik niet eens durven dromen! King heeft inmiddels ook ontdekt hoe hij zelf op het aanrecht kan springen, en ook de badkamer heeft geen geheimen meer voor meneer… of toch wel? Wat is gekke witte kast toch, hé King?

 

 

 

terug wordt vervolgd  

 

©Loes Raaphorst 02/2010