King – 5 maanden – 5 kilo!

Ja, jullie lezen het goed: King weegt écht al 5 kilo! Ik ga me bijna afvragen of hij niet té snel groeit en aankomt! Het werd in ieder geval weer hoogtijd dat Rick kwam kijken: dus hier m’n jongste kind, met m’n jongste kat!

 

 

En om nu even te laten zien ‘hoe’ King dus gewogen werd, hier het bewijs. Hij blijft écht keurig netjes zitten in het bakje op de weegschaal. Inmiddels heeft meneer trouwens een ander plekje gevonden om ‘mooi te liggen wezen’: lekker naast de grote boxen! Daar ligt ie zich dus lekker te wassen en meteen te genieten van alles om hem heen.

 

 

King heeft ook een hele grappige gewoonte: als ik dichterbij kom, nadat hij lekker heeft geslapen, dan steekt ie z’n pootje uit. Het is dan net alsof hij zwaait! (en ja, voor de wijsneuzen onder ons: ik weet echt wel dat hij zich dan alleen maar uitrekt hoor, zo blonT ben ik nu ook weer niet) 🙂 Maar kijk maar eens hoe leuk dat er dan uit ziet.

 

 

King doet zijn naam eer aan hoor! Zelfs het baasje ‘voert’ hem af en toe met een vork!

 

            

 

Bovendien zijn we nu al een paar weken bezig om foto’s te maken terwijl ie aan het springen is. Van Natascha (thanks meis, het is geweldig speelgoed) hebben we een visje aan een hengel gekregen, wat ook nog eens een geluidje maakt. King is er stapelgek mee, maar helaas mislukken de foto’s tot op heden nog steeds. Het gaat zó snel, dat het goede moment steeds maar niet te pakken is. We blijven het proberen hoor, maar hier dus nog maar even de “ik ben mooi, lui en nieuwsgierig” foto’s!

 

 

terug wordt vervolgd

©Loes Raaphorst 03/2010